IKLAN WELCOME

Ahad, 30 Ogos 2009

29.08.20009 (LAKSAMANA CHENG HO)MESYUARAT PKRJK KE - III 2009 DAN MAJLIS BERBUKA PUASA


BISSMILAHIRAHMANIRAHIM

ALHAMDULILLAH SYUKUR DENGAN NIKMAT ALLAH SWT DGN LIMPAH KURNIANYA DAPATLAH KAMI BERMESYUARAT WALAUPUN DENGAN KEHADIRAN AJK YANG TIDAK RAMAI 11 ORANG AJK HADIR DAN 8 ORNG LAGI TIDAK DAPAT HADIR.
TEMPAT YANG AMAT SELESA IAITU DI RESTORAN LAKSAMANA CHENG HO YANGMESYUARAT KALI INI MEMBINCANGKAN AGENDA-AGENDA PERLU DILAKSANAKAN DLAM TAHUN INI. SEPERTI AKTIVITI SAMAADA PUSAT ATAUPUN SENDIRI....MESYUARAT DI MULAKAN PADA PUKUL 4.00 PTG DAN SEHINGGALAH 8.40 PM. SEBENARNYA SECARA PERIBADI MESYUARAT INI LEBIH KEPADA MENGERATKAN SILATURAHIM ANTARA KELUARGA YANG ADA KAITAN DENGAN PKRJK KERANA MENGERATKAN SILATURAHIM ITULAH YANG MENJADI KEUTAMAAN KITA WALAUPUN BERMULA DENGAN PELBAGAI REAKSI YANG SEMANGAT TAPI SELEPAS ITU SAMBUTAN DINGIN TETAPI ITU BUKAN MENJADI KELEMAHAN BAGI KAMI YANG INGIN MENERUSKAN AKTIVITI INI KERANA SEBENARNYA KELEBIHAN BOLEH DIPELAJARI DARIPADA APA YANG TELAH TERJADI.
DAN KAMI YANG TELAH DILANTIK MENJADI AJK SEPAKAT DENGAN MUASABAH DIRI DENGAN SAMBUTAN DINGIN DARIPADA SEMUA AHLI ATAUPUN AJK SUPAYA BOLEH DUDUK SEKALI MEMBINCANGKAN MASALAH YANG TELAH TIMBUL DAN MENYELESAIKAN MASALAH DENGAN BERSAMA-SAMA. WASSALAM SU PKRJK PERAK